16 травня у Києві відбудеться головна й уже традиційна вітчизняна подія у сфері якості та харчової безпечності – V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення».
Імплементації європейського харчового законодавства до національного набирає обертів. 2025-й є і буде для харчового сектору роком значних правових новацій, особливо в питаннях експорту/імпорту, забезпечення простежуваності, держконтролю, лабораторних досліджень, цифровізації (TRACES NT і ePhyto) тощо. Харчова безпечність залишається одним з ключових пріоритетів, тож е-журнал «Управління якістю» вп’яте збирає фахівців для обговорення насущних тем галузі.
У фокусі панельних дискусій зокрема:
-
Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
-
Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на меламін: вимога чи рекомендація
-
Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
-
Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
-
Сертифікаційний аудит за FSSC, IFS, ISO: кейси, факапи + інсайти аудиторів
-
Зустрічають за упаковкою: безпечність і екоцентричність у фокусі
-
Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам надійність українських виробників в умовах воєнного стану
-
Кейси українських експортерів до ЄС: досвід в умовах великої війни
Серед спікерів Food business–25:
-
Юрій Миркеєв, заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів, начальник відділу держконтролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
-
Світлана Березова, тренерка-консультантка «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS)
-
Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
-
Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»
-
Олена Сініцина, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks
Як узяти участь?
Долучайтеся до фахового кола, забронювавши місце-квиток: ttps://events.techmedia.com.ua/foodbusiness25
Локація: Favor Park Hotel, Київ
Маєте круту продукцію чи послуги? Нехай про них дізнаються усі! Стати партнером.
Маєте запитання? Звертайтеся:
0 800 215 522, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (відділ продажу квитків)
+ 38 097 776 00 85, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з питань партнерства)